Fri frakt
Auktoriserad återförsäljare – Alltid fri frakt

niod cosmeco skincare

Beauty doesen’t rinse off

NIOD är en liten komplett hudvårdsserie med funktionella nischprodukter för oss “hudvårdsnördar”. Har du ett brinnande intresse för hud och hudhälsa och slukar allt som finns att läsa om ämnet Skincare for the hyper educated niod. Niod Letar alltid efter de senaste innovationer inom hudvård.

 

NIODs löfte är att alltid erbjuda det senaste som vetenskapen har att erbjuda. I hudvårdsserien finns allt från rengöringar,serum creamer till specialanpassade masker som renar, stärker och skyddar huden. NIODs hudvårdsprodukter går att använda på alla hudtyper och att kombinera/komplettera med den hudvården du använder idag. Du kan enkelt plocka ut dina favoritprodukter och använda de bästa av det bästa!

Niod filosofi är att

Ahead is not further than behind.
Verkligt lärande är en form av kärlek – det är ödmjukt. Det respekterar att för att man skall kunna se framåt, måste man se bakåt. De som har observerat NIODs barndom vet att NIOD inte bara är ett märke. Det är en kraft som har en själ. NIODs gener kommer från vetenskapen men själen har sina rötter från lärandet. Kanske är det enda felet med modern vetenskap det faktum att det växer stolt och förlorar respekt för vårt förtjänta förflutna- men lärandet blir ödmjukt och ser tillbaka.

NIODs resa vill ge respekt till det förflutna med en serie produkter som kallas yešti.

 

Läs mer...
niod serum mask rengöring cosmeco