Fri frakt
Auktoriserad återförsäljare – Alltid fri frakt

Om oss

Vi som startat upp detta är två hängivna systrar som vuxit upp, levt och utvecklats i kosmetikens underbara värld. Vi har båda över 25 års branschvana på egna ben, ytterligare något decennium om vi räknar med de tidiga läroåren i våra föräldrars butik.

Under årens lopp har vi sett märken och trender komma och gå, vi har provat det mesta och varit lyhörda för vad kunderna efterfrågat. Efter att ha drivit våra butiker i över 20 år kände vi att det var dags att förändra oss i takt med tiden, och nu även finnas på nätet.  Framför dig har du resultatet, Cosmeco.se Skönhet  i focus

Vår filosofi är och har alltid varit, kvalitet och kunden i centrum. Det är grunden i allt vi gör. Hudvården har en central roll för oss och vi har valt de bästa och mest resultatgivande produkterna som ger maximal effekt av hudvård innan ett eventuellt ingrepp görs. Vår målsättning är också att alltid kunna erbjuda kvalitativa ekologiska alternativ när det valet finns i varje produktsegment, inte bara för att världen mår bättre av mer ekologi utan för att produkterna också är bra.

När det gäller smink. Har vi valt att följa trenderna och både erbjuda mineralmakeup och klassiska makeup märkena som harmonierar med våra hudvårdslinjer.

Vi ska fortsätta att vara lyhörda och utveckla oss tillsammans med er, leva med sidan och presentera nyheter regelbundet. Tveka inte att höra av er till oss om det är något ni saknar, något ni gillar eller något ni kanske inte gillar.

Vi är här för er.

Kram från oss på Cosmeco