Fri frakt
Auktoriserad återförsäljare – Alltid fri frakt
 

Ålder

Från 20-årsåldern har du en normal celldelning. Fukthalten och förmågan att binda sin egen fukt i huden är normal. Men tänk på att använda en bra rengöring och fuktcreme för att bevara din ungdomliga vitalitet i huden. Överexponera inte din hud för solen utan använd alltid ett bra solskydd.

Se passande produkter för 20-30 år

 

Från 30-årsåldern händer det ofta mycket i livet. Att bygga en karriär eller bilda familj är både roligt och stressigt, och ett hektiskt liv sätter också sina spår i din hud. Nu börjar din celldelning att försämras något. Kollagen och elastintrådarna tappar lite av sin spänst. Fortsätt därför med dina hudvårdsrutiner men växla upp med närande cremer som motverkar de första ålderstecknen. Börja nu med en ögoncreme och ett serum är alltid bra att komplettera med. Så klart ska du också använda peeling och mask. Vi fortsätter att tjata om solskydd.

Se passande produkter för 30-40 år

 

Från 40-årsåldern har celldelningen bromsats ner ännu mer. Kollagenet och elastinet i huden bryts ner, fukthalten och förmågan för huden att binda sin egen fukt minskar och huden blir tunnare. Nu är det dags för uppstramande produkter när spänsten på kollagen och elastintrådarna i huden minskar. Nu är det verkligen dax att lägga till effektivare serum och cremer. Enzympeelingar och produkter med fruktsyror i (AHA och BHA) för att få ut bättre effekt av dina produkter och som samtidigt ger mer lyster till din hud. Vi tjatar åter om solskydd, glöm inte de.

Se passande produkter för 40-50 år

 

Från 50-årsåldern och uppåt kan hormonella obalanser uppstå i huden på grund av klimakteriet och du kan bli både torrare och känsligare. Nu går hudens förnyelseprocess märkbart långsammare och linjer och rynkor kan inte försvinna helt. Men det går att mildra uppkomsten av nya och dämpa intrycket av de befintliga. Det finns både serum för rynkor och fasthet, och dessa går att kombinera. Välj mer näringsrika dag-, natt- och ögoncremer. Enzympeeling städar din hud så att dina serum och cremer har lättare att penetrera ner i huden. Näringsrika masker boostar din hud med fukt. Tänk på att skydda din hud med bra solskydd nu när den har blivit tunnare och skörare.

Se passande produkter för 50 år och uppåt